Bjärreds IF - hemmapremiär lördag 22 april kl. 13.00 mot BK Olympic
2017-04-21 10:18

Nu på lördag kl. 13.00 (22 april) är det äntligen dags för hemmapremiär i Division 3 Södra Götaland när Bjärreds IF möter BK Olympic.

 

Efter förra helgens storvinst i första seriematchen för säsongen (http://www.bjarredsif.se/nyheter/?ID=10104&NID=302552) välkomnar vi nu alla till Borgeby IP.

 

Kom gärna i tid. Redan 12.25 har ni chans att se våra yngre pojkar i P09 spela en förmatch mot motståndarna från Malmö.

 

Kiosken kommer att vara öppen och tar emot betalning via swish eller cash och från grillen säljs korvar från Borgeby Fågel & Vilt.

 

Inträde 60 kr (för icke-medlemmar).

 

Välkomna!

Johan Wiktor – ordförande Bjärreds IF

 

Halva priset på glass
2017-04-13 10:41
Var med och sponsra Bjärreds IF.

När ni handlar glass på Pressbyrån, Nova Lund så är det halva priset för glassen under v 16-17. Uppge att ni kommer från Bjärreds IF så får föreningen 1 kr per glass ni köpt.

Meddela gärna alla ni känner om detta fantastiska erbjudande, och be dem att de i samband med sitt glassköp uppger föreningen Bjärreds IF.

GLAD PÅSK
önskar
Bjärreds IF
Fredrik Einarsson
2017-04-12 07:47

Fyra dagar kvar till seriepremiären och Bjärred tampas med en del skador och många borta. Vi hoppas på en bra start för Bjärred och laddar upp inför seriestarten med en kort intervju. Idag har vi med oss Bjärredsikonen Fredrik Einarsson!

 

Du är fortfarande ganska ung men har många år i Bjärreds IF. När kom du till klubben och hur hamnade du här? Berätta om din fotbollsbakgrund!

har spelat i Bjärred sedan jag började spela fotboll sedan jag var 6-7 år så när som på 1 år i Lunds BK när man trodde man skulle bli något. Gjorde min a-lagsdebut 2010 för att sedan spela i LBK 2011 innan jag 2012 återvände till Bjärred, samtidigt som JP kom till klubben. Skulle tro jag varit med längst i seniorlaget förutom Fredrik Svensson.    

 

Hur känns det inför säsongen?

För egen del känns det helt okej, haft lite problem med mina benhinnor under försäsongen pga plastamögplanerna men nu när vi äntligen är på gräs känns det redan mycket bättre. För laget har det varit lite upp och ner men vi har många nya spelare och lite nytt spelsätt så när det väl sätter sig kan vi bli farliga.  

 

Du har blivit lite av en ”pappa” i Bjärreds IF. Du är med i spelarrådet och ställer ofta upp på saker runt om fotbollen, men hur ska du hjälpa till på planen? vilka egenskaper kan du bidra med för att hjälpa Bjärred i div 3?

För det första får man hoppas vara med på planen och inte sitta bredvid… 

Ska försöka peppa folk och bidra med lite fysiskt spel samt använda mig den rutin man samlat på sig under åren för att hjälpa de yngre spelarna i laget. 

 

Du har varit lite vid sidan av några träningar men kommit igång igen. Är du spelklar till seriepremiären?

Absolut! (hoppas jag)

 

Berätta något om dig själv som max 12 personer vet!

får fruktansvärt smärtsamma förkylningsblåsor i munnen alldeles för ofta (så rör inte min 

vattenflaska)

 

Slutligen, hur laddar du inför en match?

Tittar igenom bibeln om hur man ska äta innan match/träning vi fick av Amir, käkar lite gödtupp från Borgeby Fågel & Vilt, dricker 3 liter vatten och lyssnar på lite musik innan man beger sig till IP!

 

Vi hoppas på vinst i första matchen! Lycka till Fredrik och sluta spela så fult på träningarna.

 


Tobias Jönsson
2017-04-06 08:24

Bjärreds IF har haft en spännande försäsong, en väldigt ung trupp med mycket potential. Vi kommer lägga ut spelarpresentationer varje vecka under säsongen och dessa kommer fram i en liten intervjuserie. Idag presenterar vi ingen mindre än vår egen kapten, nämligen Tobias Jönsson!


Kul att ha dig här i Bjärreds IF! Hur känns det inför säsongen?

Riktigt kul initiativ John!! Ska bli roligt att läsa om alla i laget. Jag är 3e kapten, Rooth och Hamid är före mig. Det känns bra! Vi har väl lite för många skador just nu men förhoppningsvis blir de flesta tillgängliga till premiären iaf. Som du säger har vi en ung trupp som med lite tur kan överraska den här säsongen. Men då måste vi hålla oss skadefria.


Berätta om din fotbollsbakgrund!

Moderklubb: Södra Sandby, valde att lämna den när vårt juniorlag splittrades vilket var väldigt synd men sånt som händer ibland. Efter det gick jag till Hardeberga och spela lite juniorfotboll där innan jag fick göra debut i a-laget.


Hur hamnade du i Bjärreds IF?

Det var faktiskt din och Tobbe Andersen förtjänst som gjorde att jag hamna här. Vi hade ju spelat ihop i Hardeberga innan och när sen Colin ringde bestämde jag mig för att provträna en vecka iaf. Bestämde mig ganska snabbt för att skriva på. Kändes riktigt bra förutom att jag blev äldst i truppen, 23år gammal!!


Med din spelförståelse och brytsäkerhet har du blivit jämförd med den brasilianska legenden Thiago Silva. Hur kan du nyttja de egenskaperna bäst för att få Bjärreds IF att bli ett stabilt div 3 lag?

Haha, rolig jämförelse det där. Jag vill ju försöka få in en stabilitet i hela laget och då är det viktigt med bra snack och positionsspel så förhoppningsvis kan jag bidra med det.


Det är väldigt oroväckande att se dig vid sidan av träningarna. Hur känns det i ditt knä? är du frisk till seriestarten?

Första gången jag är lite småskadad så det är riktigt tungt att vara vid sidan av planen. Det är en inflammation i knät som gör att det svullnar upp hela tiden så det är inget allvarligt. Blir antibiotika och om inte det hjälper så blir det en kortisonspruta. Siktar på att spela premiären!!


Berätta något om dig själv som max 12 personer vet!

Är totalt värdelös på att åka skidor!!


Slutligen, hur laddar du inför en match?

En rejäl frukost och sen brukar jag gå rundor i lägenheten, blir i stort sätt alltid lite nervös inför matcherna. Då hjälper det att göra saker i lägenheten. 


Återigen kul att ha dig i Bjärreds IF och kul att få veta lite mer om dig. Hoppas du kan spela premiären och stort lycka till.

Anmälan är nu öppen för BIF cupen 2017
2017-02-14 09:51

Hej!

Nedan finner ni mer information kring BIF cupen 2017, länk till anmälan (som görs i profixio), spelarförteckning (att skriva ut och ta med när ni registrerar er samt) tävlingsregler.


Har ni frågor om cupen kan ni kontakta oss på 046-292680 eller info@bjarredsif.se


Välkomna!

Johan Wiktor - ordförande 


 

Tävlingsregler

Spara pengar när ni handlar på nätet via Sponsorhuset
2017-01-19 13:07

Bjärreds IF får en viss procent på det ni handlar i sponsorpengar utan att ert köp blir dyrare.

Se följande film hur det funkar.

Handla smart
2016-11-16


Tack alla ni som använder Sponsorhuset! Ett enkelt sätt för både dig själv och Bjärreds IF att tjäna pengar när du handlar på nätet.

Nu finns det ett program som du kan ladda ner på din dator. Programmet heter Handla Smart och fungerar i dagsläget för Google Chrome.

http://www.sponsorhuset.se/bjarredsif/tips-till-foreningen/ladda-ner-sponsorhuset/

Med programmet på din dator behöver du aldrig mer tänka på att gå via Sponsorhuset! Du får en automatisk påminnelse varje gång du besöker en butik som kan ge dig och föreningen pengar tillbaka.

Tack för att du testar detta och tipsar fler!Lagledare sökes
2016-11-05 09:43

Bjärreds IF A-lag söker inför säsongen 2017 en lagledare. I rollen som lagledare är du administrativt ansvarig för A-lagets verksamhet. Du sköter de administrativa åtaganden som åligger laget. Det finns även visst samarbete med övriga i staben kring hantering av material. I ditt arbete kommer du ha en nära dialog och samarbete med föreningens kansli.

 

Arbetsuppgifter

•Du planerar tillsammans med tränarstaben kring säsongsplaneringen av hemma- och bortamatcher.

•Du agerar värd och tar emot domare och motståndare vid hemmamatcherna. Oftast 2 timmar innan varje match. Du ansvarar för BIF:s laguppställning vid både hemma- och bortamatcher.

•Du arbetar tillsammans med vår tränarstab när det gäller förberedelser kring matcher och materialprocesser.

•Det är önskvärt att lagledaren närvarar i samband med en träning i veckan och matcher (flexibelt).

 

Vem är du?

 

Vi letar efter en person som gillar fotboll och som vill vara med i ett härligt gäng runt Bjärreds seniorlag under säsongen 2017. Du bidrar med en positiv inställning och är lyhörd och samarbetsvillig. Du gillar självklart rollen som administratör och spindeln i nätet när det gäller att fixa och lösa situationer samt gillar att ha ordning och reda omkring dig.

 

Tillbaka får du en driven ledargrupp och en härlig atmosfär bland spelare. Något som ger energi, skratt och minnen för livet. Du blir en del av Bjärreds IF familjen och en del i en anrik och framgångsrik förening.

 

Denna roll är helt ideell och vi uppskattar att tidsåtgången är i mellan 6-8 timmar i veckan beroende på hemma eller bortamatcher. Vi tror att det är bra om du har egen bil då vissa arbetsuppgifter kan komma att åligga lagledare som kan komma att kräva det. I de fall så utgår givetvis milersättning.

 

Låter detta intressant så går det bra att höra av sig till senioransvarig , Colin Fraser Tel. 0707-314819 eller colinfraser@comhem.se

Grattis till seriesegern P01/02
2016-10-20 08:30
Efter en gastkramande match med mycket nerver, där seger krävdes för serieseger, gjorde BIF P02 1-0 mot Heleneholm med ca 2 min kvar av matchen. Resultatet stod sig och de vann serien
 
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer 2017