Våra sponsorer 2017
Anmälan är nu öppen för MFF sommarfotboll 2017 i Bjärred
2017-03-01 12:24
Läs mer i bifogad länk:

www.bjarredsif.se/nyheter/?ID=73328&NID=283182Anmälan är nu öppen för BIF cupen 2017
2017-02-14 09:51

Hej!

Nedan finner ni mer information kring BIF cupen 2017, länk till anmälan (som görs i profixio), spelarförteckning (att skriva ut och ta med när ni registrerar er samt) tävlingsregler.


Har ni frågor om cupen kan ni kontakta oss på 046-292680 eller info@bjarredsif.se


Välkomna!

Johan Wiktor - ordförande 


 

Tävlingsregler

Spara pengar när ni handlar på nätet via Sponsorhuset
2017-01-19 13:07

Bjärreds IF får en viss procent på det ni handlar i sponsorpengar utan att ert köp blir dyrare.

Se följande film hur det funkar.

Handla smart
2016-11-16


Tack alla ni som använder Sponsorhuset! Ett enkelt sätt för både dig själv och Bjärreds IF att tjäna pengar när du handlar på nätet.

Nu finns det ett program som du kan ladda ner på din dator. Programmet heter Handla Smart och fungerar i dagsläget för Google Chrome.

http://www.sponsorhuset.se/bjarredsif/tips-till-foreningen/ladda-ner-sponsorhuset/

Med programmet på din dator behöver du aldrig mer tänka på att gå via Sponsorhuset! Du får en automatisk påminnelse varje gång du besöker en butik som kan ge dig och föreningen pengar tillbaka.

Tack för att du testar detta och tipsar fler!Lagledare sökes
2016-11-05 09:43

Bjärreds IF A-lag söker inför säsongen 2017 en lagledare. I rollen som lagledare är du administrativt ansvarig för A-lagets verksamhet. Du sköter de administrativa åtaganden som åligger laget. Det finns även visst samarbete med övriga i staben kring hantering av material. I ditt arbete kommer du ha en nära dialog och samarbete med föreningens kansli.

 

Arbetsuppgifter

•Du planerar tillsammans med tränarstaben kring säsongsplaneringen av hemma- och bortamatcher.

•Du agerar värd och tar emot domare och motståndare vid hemmamatcherna. Oftast 2 timmar innan varje match. Du ansvarar för BIF:s laguppställning vid både hemma- och bortamatcher.

•Du arbetar tillsammans med vår tränarstab när det gäller förberedelser kring matcher och materialprocesser.

•Det är önskvärt att lagledaren närvarar i samband med en träning i veckan och matcher (flexibelt).

 

Vem är du?

 

Vi letar efter en person som gillar fotboll och som vill vara med i ett härligt gäng runt Bjärreds seniorlag under säsongen 2017. Du bidrar med en positiv inställning och är lyhörd och samarbetsvillig. Du gillar självklart rollen som administratör och spindeln i nätet när det gäller att fixa och lösa situationer samt gillar att ha ordning och reda omkring dig.

 

Tillbaka får du en driven ledargrupp och en härlig atmosfär bland spelare. Något som ger energi, skratt och minnen för livet. Du blir en del av Bjärreds IF familjen och en del i en anrik och framgångsrik förening.

 

Denna roll är helt ideell och vi uppskattar att tidsåtgången är i mellan 6-8 timmar i veckan beroende på hemma eller bortamatcher. Vi tror att det är bra om du har egen bil då vissa arbetsuppgifter kan komma att åligga lagledare som kan komma att kräva det. I de fall så utgår givetvis milersättning.

 

Låter detta intressant så går det bra att höra av sig till senioransvarig , Colin Fraser Tel. 0707-314819 eller colinfraser@comhem.se

Grattis till seriesegern P01/02
2016-10-20 08:30
Efter en gastkramande match med mycket nerver, där seger krävdes för serieseger, gjorde BIF P02 1-0 mot Heleneholm med ca 2 min kvar av matchen. Resultatet stod sig och de vann serien
 
Grattis till seriesegern - nästa år väntar div 3 för Bjärreds IF!
2016-09-17 18:25

Idag säkrade Bjärreds IF seriesegern i division 4. Laget vann hemma med stabila 2-0 samtidigt som närmast jagande lag tappade poäng. Därmed leder laget serien med ointagliga 7 poäng med 2 omgångar kvar och nästa år väntar division 3 för Bjärreds IF.


Fler bilder och ett längre reportage kommer inom kort, men redan nu vill jag gratulera laget till en välförtjänt serieseger.


STORT grattis!


Johan Wiktor

Ordförande Bjärreds IF 

MFF Sommarfotboll - återigen en väl genomförd "camp" i Bjärred
2016-06-29 19:24

Genom åren har vi haft förmånen att arrangera olika "camper" och träningsläger i Bjärred tillsammans med AC Milan, FC Barcelona och Malmö FF. Förra veckan var det (för andra året i rad) äntligen dags för MFF Sommarfotboll i Bjärred - fyra dagar med glädje, kamratskap och en massa fotboll.

 

På måndagen var det 175 förväntansfulla tjejer och killar födda 2002-2007 som mötte upp på Borgeby IP. Efter att alla bytt om till himmelsblåa tröjor, gick "lagen" - döpta till olika MFF spelare - ut på sina respektive planer för det första träningspasset (av totalt tre per dag). Under ledning av ledare från MFF och med stöd av ungdomar från vårt framgångsrika 16-årslag, fick de lära sig allt från hur du som utespelare "går ifrån och går till", till hur du som målvakt med snabba steg snabbt skjuter ifrån innan du kastar dig (och räddar).

 

Vi har under de senaste åren haft ett extra fokus kring målvakter i Bjärreds IF och därför var det roligt att se hur 20 spelare varje morgon (i samband med det första träningspasset) fick chansen att drillas lite extra av Zlatan Azinovic. På måndagen fick han även besök av sina två "kollegor" från MFF, Johan Wiland och Fredrik Andersson, som innan dagen avslutades med matchspel, hade ordnat med autograf till alla deltagarna.

 

Vi kan i Borgeby IP erbjuda en härlig anläggning och redan på tisdagen fylldes den med ytterligare 60 barn (födda 2008 och 2009) då vår egen fotbollsskola i Daniel Anderssons namn inleddes och som ordförande är det en fröjd att se alla planer fyllas. Totalt hade vi spelare i gång på alla våra ytor, dvs. 4 stycken 11-manna, 2 stycken 7-manna och 3 stycken 5-manna fotbollsplaner. Flera av MFF ledarna uttryckte särskilt sin uppskattning över förutsättningarna som vi i Bjärred kan erbjuda.

 

Efter ytterligare två intensiva dagar var det på torsdagen dags för fotografering där alla spelare samlades på A-planen framför läktaren. Därefter blev det avslutande matchspel och samling i de olika "lagen". Som MFF-ledarna sa: "Glöm inte på att träna på allt ni lärde er"!

 

Vi vill tacka MFF och deras ledare med Per Ågren i spetsen för att vi återigen fick chansen att vara med och arrangera MFF Sommarfotboll. Vi vill även passa på att tacka våra ungdomsledare, vår sjuksköterska Marie som tog hand om allt från skavsår till allmänt stöd åt ledare och spelare, våra två kanslister som ordnade en massa praktiskt samt stod i kiosken varje dag mellan 15-16, personalen på Rutsborgsskolan som ordnade med god mat och dryck till alla spelare och, sist men inte minst, vill vi självklart rikta ett STORT tack till alla spelare och föräldrar.

 

Glad sommar!

Johan Wiktor, ordförande Bjärreds IF

Ronny Lindström, vice ordförande Bjärreds IF

BIF cupen 2016
2016-05-08 12:00
BIF cupens sista dag bjöd också på strålande sol.

Tack alla för en härlig BIF cup. Ovan några bilder från alla fotbollsungdomar som kämpade på Borgeby IP under fyra fina dagar under Kristi Himmelsfärdshelgen.


Här finner ni Resultaten på BIF cupen 2016.


 Nyheter från våra lag