Rapport från Halör Cup 2019
2019-06-03 09:31

Kristi Himmelsfärdshelgen 2019 spelades Halör Cup i Höllviken. Turneringen är Nordens största för 10-åringar och samlade i år 160 deltagande lag från Sverige med grannländer samt Spanien. Bjärreds IF representerades av ett lag med 9 killar. Tuffast möjliga motstånd väntade i första matchen i form av Malmö FF 1, ett av Sveriges bästa lag för 10-åringar. Killarna bjöd MFF på hårt motstånd men fick ge sig med uddamålsförlust 2-3. Därefter radade laget upp 6 raka segrar mot kvalificerat motstånd från både regionala, danska och Stockholms-lag. Killarna är utmärkta representanter för klubben och visade upp den fina tekniska och sportsliga spelstil som klubben försöker odla. Killarna fick beröm från både motståndarlag, domare samt representanter för Bjärreds IF-s styrelse som var på plats i Höllviken. Ett särskilt tack till supportande familjer som ställde upp mangrant med transport och publikstöd hela helgen!

Våra sponsorer 2019