Allmän information från tränarna
2020-04-09 18:43

Hej!

Våren har kommit till Bjärred och längre kvällar gör att vi nu äntligen kan träna fotboll i dagsljus med era killar. Ett annat säkert vårtecken är att vi efter påsk byter till grästräning en gång i veckan. Träningstider fram till sommaren blir:

Måndag 17.45-19.00 på gamla konstgräset (Ja, vi planerar för träning på Annandag Påsk).

Onsdag 17.45-19.15 på gräsplanen där vi tränade förra året (F1-2, öster om gamla konstgräset).

Vi återkommer längre fram om eventuellt ytterligare träningstillfällen under våren.

Corona-pandemin påverkar oss alla i samhället, även vår ungdomsverksamhet i Bjärreds IF. P-09 följer de rekommendationer som klubben centralt går ut med, senaste version finns på hemsidan. I korthet betyder det att träning fortgår som vanligt, inga ombyten i omklädningsrum och ingen publik under match. Inget organiserat seriespel är tillåtet, däremot tillåts träningsmatcher i nuläget. Vi kommer därför under våren att kalla killarna till matcher, om än inte lika ofta som vid ordinarie seriespel. Som alltid kommer träningsnärvaro att premieras. Om det kommer nya nationella eller regionala direktiv kommer vi anpassa verksamheten efter dem.

Vad det gäller cup-deltagande och andra evenemang kopplat till fotbollen (MFF-läger, BIF- och Hälleviks Cupen) får vi återkomma med mer information längre fram.

Tränargruppen vill också passa på att tacka Linus Mernsten, Max pappa, för sitt engagemang för killarna nu under påsklovet. Ett riktigt bra initiativ!!

En glad påsk till er alla!

/Tränarna P-09