Sommarinformation
2020-06-15 22:43

Hej alla fotbollsföräldrar!

Bjärreds IF P-09 lade igår söndag efter avslutat seriespel ännu en fotbollstermin till handlingarna. En annorlunda vårsäsong som till stor del präglats av Corona-virusets påverkan på vår verksamhet. Vi har trots allt, med god följsamhet till gällande regler, fått ihop regelbundna träningar med åtminstone 6-7 seriematcher/lag därtill. Vi ligger i snitt runt 30 killar per träning, imponerande! Ordinarie träningar avslutades i onsdags med glass till killarna, fixat av vårt nya sociala utskott under ledning av tidigare tränare Cecilia Jälén. En liten present till tränarna överlämnades också, stort tack till er alla!

Vi tar nu en tillfällig paus från de regelbundna träningarna och låter MFF sköta fotbollsutbildningen för våra killar v25. Vecka 26 är helledigt från planerad träning men från och med v27 har vi ansökt om tider för sommarträning på Borgeby IP. Definitivt schema spikas inom kort och kommer då kommuniceras. Dessa tillfällen är ofta lättsammare i sin karaktär och det finns ingen garanti för tränarnärvaro. Dock kommer vi i mån av tillgängliga tränare försöka lägga in lite moment med fys-träning då det är vår erfarenhet från vårens spel mot andra lag att vi behöver lägga mer tid på denna aspekt. Det kan verka självklart men en god natts sömn och en bra frukost före match är en förutsättning för att kunna orka 3 x 20 min. Det har bara positiva hälsoeffekter för killarna.

Tyvärr medför Corona-situationen att vi inte åker till Hällevik helgen v31. Vi jobbar dock för närvarande på att få ihop en liten minisammankomst med några andra klubbar i omgivningen så boka inte in annat än så länge söndagen den 2 augusti. Mer info följer.

Ett uppskattat inslag under våren var Linus Mernstens extraträning under påsk som lockade många lediga killar till IP. Linus har hört av sig igen och erbjuder liknande upplägg under två förmiddagar v27 (den 29/6 och 1/7) på IP. Separat mail med information skickas inom kort.

Med önskan om en trevlig sommar!

Tränarna BIF P-09