SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IF
Fotboll
P12 (2009)

Corona-relaterad information
2021-04-21 19:35

Hej! 

Pojkar födda 2009 har idag genomfört första grästräningen för året. Det sker samtidigt som det rapporteras om Covid-19 smitta i flera klasser på Bjärehovskolan. Vissa andra inomhusidrotter har valt att låta Bjärehovskolans elever vara i s k "aktivitetskarantän" och får inte träna denna vecka. En åldersgrupp i Bjärreds IF stängde helt ned sin träning för hela truppen av samma skäl.

 

Vi valde idag att genomföra träning med Bjärehovskolans killar i egen grupp ledda av två tränare där en nyligen blivit frisk från Corona och där den andra har fått en dos vaccin. Vi planerar liknande upplägg imorgon torsdag och därefter får vi fatta nya beslut om strategi framöver beroende på hur många nya sjukdomsfall vi har i byn.

 

När det gäller information om ev seriespel, cuper, gemensamma aktiviteter etc framöver ber vi att få återkomma efter hand som ny information om Corona-restriktioner når oss.

 

Tränarna P09

 
Våra sponsorer 2020