Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds IF
Fotboll

Bli medlem i Bjärreds IF
BLI MEDLEM
Seriestart Bjärreds IF seniorlag
2020-07-31 12:58
Idag fredag tar vårt seniorlag emot Glumslövs FF på hemmaplan då det äntligen är dags för seriespel detta annorlunda fotbollsår. 

Vi har frågat vår huvudtränare Micke Branderup om hans förväntningar: 

"I år spelar Bjärreds IF en enkelserie, vilket medför en extra nerv i varje match. Det gäller verkligen att man gillar och är beredd på att tävla 90 minuter i varje match. Vi har haft förmånen att få behålla stora delar av truppen samt fyllt på med några yngre underifrån. Truppen består till 75 procent av samma spelare som för två år sedan vann U19 DM. Alla har i princip ingått i seniortruppen de senaste tre åren, men det är först i år som dom flest av dom formellt är seniorer. Spelarnas ambition är att hamna på övre halvan av tabellen i år". 

Det hade självklart varit roligt om matchen kunde inramas av publik, men i linje med rekommendationerna från SkFF och FHM måste vi tyvärr meddela att ingen publik får närvara. Kiosken och grillen är följaktligen även stängda. 

Vi kommer testa att streama matchen live. Läs mer och ladda ner appen här: https://minfotbollinfo.svenskfotboll.se/

Önskar ni betala "entréavgift" eller på annat sätt stötta vår verksamhet detta år med färre intäktsmöjligheter kan ni Swisha valfritt belopp till Bjärreds IF på 123 198 45 82.  
Bästsäljare i juni
2020-07-16 13:41

Igår besökte vi P06 träning för att dela ut ett presentkort på 500kr till Edvin Lilja som sålde flest grillpåsar i Juni. Grattis och tack Edvin!!

 

Vi passade på att fråga Edvin:

Hur många Borgeby Fågel & Vilt korvar du ätit 😊?  - Ingen aning! Många! Favoriten är Viltkorven.

Hur går försäljningen av den nya grillpåsen? – Enligt plan!

Vad har du för tips till andra för att sälja fler påsar? - Var trevlig, ge inte upp!

 

Försäljning av Juli grillpåse är i full gång. Sista dag för beställning är 24 Juli. Presentkort på 500kr på Stadium till bäste säljaren!

MFF genomför sommarfotbollen
2020-05-27 10:28
MFF GENOMFÖR SOMMARFOTBOLLEN & SOMMARAKADEMIN SOM PLANERAT

Malmö FF:s populära sommarfotboll blir av som planerat 2020. Föreningen har tagit fram tydliga riktlinjer för att undvika smittspridning i samband med fotbollen.


Sommarfotbollen är ett uppskattat inslag bland barn och ungdomar och ett populärt sommarnöje för många fotbollsspelare. Malmö FF har tagit beslutet att sommarfotbollen och sommarakademin 2020 ska genomföras som planerat, men med restriktioner för att undvika smittspridning.

Enligt Folkhälsomyndigheten är det viktigt att barn och ungdomar fortsätter att röra på sig. Myndigheten skriver även att risken för smittspridning inom barn- och ungdomsidrotten är liten under förutsättning att myndighetens råd följs i övrigt.


Malmö FF har därför tagit fram tydliga riktlinjer och förhållningsregler för de ungdomar som deltar på klubbens sommarfotboll: 


– Våra samarbetsklubbar är positiva till den här lösningen och vi märker att det finns ett stort intresse för vår sommarfotboll. För ungdomarna är det här en av sommarens höjdpunkter och vi känner att det är viktigt att erbjuda det här i rådande situation. Naturligtvis med tydliga direktiv baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Per Ågren, sportchef MFF Ungdom.


 • All verksamhet och aktivitet sker utomhus.
 • Träningsgrupperna kommer att bestå av max 20 deltagare och max tre grupper per plan.
 • Första dagen tränar deltagarna i sina privata kläder. Från och med dag två kommer man i de MFF-kläder som delats ut under första dagen. Inget ombyte sker på plats.
 • Toaletter och handfat är tillgängliga för alla. Obligatoriskt att tvätta och sprita händerna innan och efter lunch. Lunch intas utomhus.
 • Ingen publik på eller runt arenan. Förälder och anhörig ombeds att inte närvara mer än vid lämning och hämtning.
 • Ingen större gruppbild kommer att tas. Istället kan det bli aktuellt med ”camp-bilder” i mindre grupper.
 • Inga A-lagsspelare från Malmö FF kommer att skriva autografer under sommarens camper.
 • Samtliga tränare är lokala och antingen verksamma i Malmö FF:s ungdomsverksamhet eller skolakademi.
AVBOKNINGSREGLER

Fram till och med den 1 juni återbetalas hela anmälningsavgiften. Avbokning görs via mejl till sommarfotboll@mff.se.
Efter den 1 juni återbetalas halva anmälningsavgiften till och med en vecka innan lägret.
Hela avgiften betalas tillbaka vid läkarintyg fram till start av lägret.

Anmälan till MFF sommarfotboll och Bifs fotbollsskola är nu stängd
2020-05-18 09:00
Vad gäller MFF sommarfotboll är målsättningen att kunna genomföra med några mindre justeringar för att hantera rekommendationerna från FHM och SkFF. 

Mer information kommer den 26 maj. 

Vår egen fotbollsskola kommer att genomföras. 
Anmälan till våra två fotbollsskolor på Borgeby IP vecka 25
2020-04-16 15:01

Precis som tidigare år arrangerar vi i Bjärreds IF två olika fotbollsskolor på Borgeby IP under midsommarveckan. 


Vi följer utvecklingen av Covid-19 och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Skånes fotbollsförbund. Vår förhoppning är att kunna genomföra dessa aktiviteter, men för säkerhetsskull erbjuds avbeställningsskydd med full återbetalning t.o.m. 1 juni 2020.


MFF sommarfotboll

För 6:e året i rad kör vi MFF sommarfotboll för pojkar och flickor födda 2005-2011; måndag-torsdag 15-18 juni, Ansvariga är instruktörer från MFF och dessa assisteras av våra ungdomar i U17 laget. 

För mer information och till anmälan klicka här


Bjärreds IF fotbollsskola

För pojkar födda 2012 eller 2013 erbjuds vår egen fotbollsskola; tisdag-torsdag 16-18 juni. Ansvariga är två av våra duktiga ledare och tränare med hjälp av ungdomsspelare i Bjärreds IF. 

För mer information klicka här och för att komma direkt till anmälan klicka här 

Information om Coronaviruset
2020-03-06 16:38

Senast uppdaterad 2020-04-18: 


Vi i styrelsen förstår att ni alla har frågor kring hur vi i Bjärreds IF hanterar konsekvenserna av Coronaviruset och här kommer vi uppdatera er löpande. 


Vi följer utvecklingen av smittspridningen Covid-19 och följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Skånes fotbollsförbund


Under torsdagen den 16 april kom nya uppdaterade riktlinjer och förtydligande kring tävlings- och träningsmatcher i distriktet med nedan beslut från Skånes fotbollsförbund.    


Senior

 • Samtliga matcher såväl tränings- som tävlingsmatcher ställs in tills vidare med omedelbar verkan
 • Under förutsättning att det kommer förändrade riktlinjer så siktar vi på seriestart tidigast den 15 juni (höstsäsongen) och årets seriespel kommer därmed att spelas som en enkelserie.
 • Slutligt besked om seriestart 15 juni lämnas senast den 1juni

Junior

 • Samtliga matcher såväl tränings- som tävlingsmatcher ställs in tills vidare med omedelbar verkan
 • Under förutsättning att det kommer förändrade riktlinjer så kan träningsmatcher spelas tidigast den 15 juni.
 • Årets seriespel påbörjas med höstserierna i augusti enligt tidigare utsänt omgångsschema i årsplaneringen för 2020.
 • Juniorer som är 17 och 18 år får spela träningsmatch om det garanteras att ingen spelare i lagen är 19 år. Träningsmatcherna blir i så fall P/F17 alt P/F18 matcher
Barn och ungdomsfotboll (födda -02 eller senare)

 • Seriespel startar från och med 1 maj enligt gällande spelschema i Fogis (gäller ej juniorserier)
 • Vårsäsongens resterande omgångar är frivilliga att spela och resultat genererar inga tabeller. Varje förening kontaktar sin motståndare för att komma överens om match skall genomföras eller ej.
 • I de fall föreningar ej hunnit genomföra domarutbildning i år för sina föreningsdomare får domare som genomförde utbildning i fjol döma matcher
 • Samma serieindelning (i största möjligaste mån) till höstens serier som kommer att spelas som ordinarie seriespel och bli underlag för eventuella upp- och nergångar inför säsongen 2021
 • Vi rekommenderar starkt att sammandrag för 8 åringar ej genomförs med anledning av att större folksamlingar skall undvikas. Sammandrag utan publik kan genomföras men enskilda matcher för denna ålderskategori är att föredra.
 • Föreningsarrangerade cuper kan genomföras under förutsättning att arrangemanget följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, bland annat vad gäller förbud med fler än 50 deltagare (läs mer längre ner i texten gällande vad gränsen om 50 deltagare innebär).
 • Skånes FF tillsätter domare för P14 Skåneserien, P15 samt P16, om matcher ställs in skall detta meddelas Skånes Fotbollförbunds domaravdelning senast två dagar före matchdag

Vid genomförande av matcher är det enligt Folkhälsomyndigheten viktigt att:


 • Bara friska och symtomfria personer deltar i aktiviteterna
 • Det finns goda möjligheter att tvätta händerna och
 • Trängsel mellan människor undviks.

Skånes Fotbollförbund utgår ifrån att den oundvikliga närkontakt som sker i en fotbollsmatch är godtagbar inom barn- och ungdomsfotbollen givet Folkhälsomyndigheten råd om dessa kan genomföras.


Arrangerande förening skall också beakta förbudet mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 50 deltagare. Matcher som genomförs på en idrottsanläggning där vem som helst får röra sig kan utgöra en offentlig tillställning om arrangerande förening inte vidtar åtgärder för att förhindra att publik ska komma. Åtgärder kan vara att till exempel låsa grindar eller sätta upp skyltar att föreningen undanber sig publik. Om publik ändå kommer, trots föreningens åtgärder att försöka förhindra detta, så utgör matchen inte offentlig tillställning. Enligt polismyndigheten räknas inte spelare, ledare och funktionärer in i de 50 personerna.


Enligt Folkhälsomyndigheten kan smittspridningen vara högre om lag från olika delar av landet möts, vilket innebär att matcher och tävlingar som innebär längre resor inte bör genomföras. Resor inom distriktsgränsen (Skåne) är i denna mening inte en längre resa och kan därför genomföras.


//Styrelsen i Bjärreds IF

Ledare och spelare - köp ett årskort på Nordic Wellness
2019-12-15 14:58

Bjärreds IF är glada att kunna meddela att vi även 2020 har avtal med Nordic Wellness, Bjärreds lokala träningspartner och en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 184 gym i Sverige.


Alla våra ledare samt våra spelare fr.o.m. P06 och äldre har nu möjlighet att köpa eller förnya ett träningskort Sverige+ för endast 1500 kronor per år. Till detta kommer en kostnad för medlemskort hos Nordic Wellness (100-200kr, beroende på ålder).


Gör så här:

- Betala in 1500 kronor till Bjärreds IFs bankgiro 415-1858 och märk talongen med gymkort och namnet på den som ska ha kortet 

- Skicka sedan ett mejl till info@bjarredsif.se och meddela att ni satt in 1500kr, namnet på den som ska ha kortet samt dennes personnummer

- Kansliet gör sedan en sammanställning i slutet av varje månad och beställer därefter gymkort hos Nordic Wellness 

- Kortet hämtas på Nordic Wellness och vi meddelar er när det är klart för avhämtning

Bli stödmedlem i Bjärreds IF 2020
2019-12-15 14:52

Var med och stötta Bjärreds IF och vår ungdomsverksamhet genom att köpa ett passivt medlemskap (300 kr) i Bjärreds IF 2020.


Alla som tecknar ett medlemskap 2020 i Bjärreds IF innan den 31 januari 2020 får vårt trevliga supporter kit bestående av mössa och halsduk. 


Kontakta Titti eller Christel på vårt kansli


BIF cupen 2020
2019-11-20 09:41

Kristi Himmelsfärdshelgen den 21 maj till 24 maj hälsar Bjärreds IF er välkomna till den 36:e upplagan av BIF cupen 2020.


Speldagar:

P8: lördag 23 maj

P9: torsdag 21 maj

P10: fredag 22 maj

P11: lördag 23 maj

P12: torsdag 21 maj

P13: söndag 24 maj

P14: fredag 22 maj
Provspel i Bjärreds IF inför 2020
2019-10-10 12:30
Är du intresserad av provspel i Bjärreds IF? 
- Kontakta vår sportchef, Sven Sjunnesson, 070-2135748. 


Välkommen!
Johan Wiktor, ordförande
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P09, 15/06 22:43 
MFF sommarfotboll i Bjärred 2020, 27/05 10:27 
P2013, 19/04 22:22 
Knattefotbollsskolan 2020, 16/04 15:25 
 
Våra sponsorer 2020