Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds IF
Fotboll

Bli medlem i Bjärreds IF
BLI MEDLEM
Information om Coronaviruset
2020-03-06 16:38

Vi i styrelsen förstår att ni alla har frågor kring hur vi i Bjärreds IF hanterar konsekvenserna av Coronaviruset och här kommer vi uppdatera er löpande. 


Vi följer utvecklingen av smittspridningen Covid-19 och följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Skånes fotbollsförbund. 


Sammanfattningsvis rekommenderar styrelsen att:


-  Enskilda matcher som spelas utomhus eller inomhus kan genomföras, men att domare, ledare, spelare tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt att matcher spelas utan publik

- Inom- och utomhusträningar kan genomföras om rekommendationerna från myndigheter följs

- Uppvisar man symptom på luftvägsinfektion, t.ex. förkylning bör man stanna hemma, det gäller både spelare, tränare och anhöriga.

- Ledarna bör uppmuntra spelarna till god handhygien

- Ombyte vid matcher och träning sker hemma

- Inga laggemensamma vattenflaskor används


Vidare så är det upp till varje familj att ta ställning till hur man vill förhålla sig till situationen och om man föredrar att hålla sitt barn hemma. 


//Styrelsen i Bjärreds IF


Information från Skåneboll

2020-03-16

"På grund av den senaste händelseutvecklingen gällande Coronaviruset har Skånes Fotbollförbund tagit ett antal beslut utifrån den information som kommit från Svenska Fotbollförbundet, Riksidrottsförbund, Folkhälsomyndigheten samt Regeringen


Samtliga kurser som Skånes Fotbollförbund arrangerar eller är medarrangör till ställs in från och med fredagen den 13 mars och tills vidare. Detta gäller bland annat STU samlingar, tränarkurser och domarutbildningar såväl de som är i Skånes FF:s regi som de som genomförs ute i föreningarna där Skånes FF medverkar som utbildare/instruktör.


Skånes FF rekommenderar att


- samtliga föreningscuper ställs in.

- att enskilda matcher som spelas utomhus eller inomhus tills vidare kan genomföras MEN även här gäller att domare, ledare, spelare tar hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt att matcher spelas utan publik.

- inom- och utomhusträningar kan genomföras OM ovan rekommendationer från myndigheter följs


Ovan är Skånes FF:s rekommendationer men det är upp till varje förening att fatta beslut utifrån de rekommendationer och riktlinjer som lämnats. Riktlinjer och rekommendationer som kan komma att ändras med kort varsel": 


2020-03-12

"Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.

 

I Skåne arrangeras det varje helg matcher, ett antal cuper och turneringar och är det så att dessa har fler än 500 deltagare/åskådare ska dessa inte genomföras eller alternativt anordnas utan publik.


När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.


Skånes FF önskemål är i dagsläget under rådande omständigheter, att tävlingsmatcher i största möjliga mån ska spelas och då vid behov även utan publik.


Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp." 2020-03-11
"Skånes Fotbollsförbund följer utvecklingen genom den information som vi erhåller från Svenska Fotbollförbundet. I nuläget finns det inte ytterligare några rekommendationer förutom de som tidigare publicerats den 6 mars, med undantag av nedan tillägg gällande handskakningsproceduren.

Enligt beslut av Skånes FF uppmanar vi att inte genomföra någon handskakningsprocedur vid matcher.

Liksom tidigare är det ni föreningar som ansvarar för att sprida information till spelare, ledare och publik.

Vi uppdaterar fortlöpande och så fort vi får ny relevant information från SvFF eller myndigheter så publicerar vi denna på vår hemsida."2020-03-06
"Risken för smittspridning av coronavirussjukdom covid 19 är mycket hög enligt Folkhälsomyndigheten vars rekommendationer Skånes FF följer. Vi har full förståelse för att det finns en oro kring virussjukdomen och förstår att distriktets föreningar får frågor från oroliga föräldrar om hur de hanterar situationen. Det är upp till varje förening att ta beslut och informera sina medlemmar. Skånes FF återkommer vidare om det publiceras nya rekommendationer". 
Nu är MV coachen med Janne Möller igång
2020-03-03 07:17
Några av målvakterna hos P06, P07, P08 och P09
. . 

NF Academy
2020-03-02 11:09
ENDAST 4 VECKOR TILL AKADEMI CAMP!
MISSA INTE ETT TILLFÄLLE ATT TRÄNA MED DE BÄSTA AV DE BÄSTA COACHERNA FRÅN SPORTING LISSABON!

Vill Du inspireras av Portugisiska Topp Coacher?
2020-01-22 09:27
Anmäl dig då och bli instruktör under NF Academy Camp i Bjärreds 6-9 april.
Du leder en grupp talangfulla spelare tillsammans med en toppcoach från Sporting Lissabons organisation i Portugal.
För anmälan kontakta Sven Sjunnesson +46702135748 eller mail sven@nfacademy.se mer information hittar du under denna länk
NF Academy
2020-01-14 13:22
 
NF ACADEMY TRAINING CAMP 2020
2019-12-30 09:34
Bjärreds IF bjuder in till NF ACADEMY TRAINING CAMP 2020 Under 3 dagar mellan 6 - 8 April blir du coachad och tränad av topp tränare från Portugal med anknytning till storklubben SPORTING LISSABON och SL BENFICA.
Du får 6 intensiva träningspass och får genomföra 3 teorilektioner där du får inblick i hur en av världens mest omtalade akademier arbetar.
Du har möjlighet att vinna ett gratis träningsläger i Danmark.
Som vinnare av "Player of The Camp" får du chansen att besöka och träna hos Sporting CP:s Akademi på plats i Portugal.

Passen kommer att genomföras efter mottot: >to teach the game by playing it<. Övningarna är därför utvecklade för att likna den intensitet och komplexitet som spelarna upplever i olika matchsituationer.


NF Academi

Julhälsning från Bjärreds IF
2019-12-17 05:48

I dag är det 3:e advent och nästa vecka har de flesta fotbollslagen tagit ett välförtjänt julledighet.

 

I slutet av februari valdes jag som ordförande för två nya år efter att ha haft rollen under de senaste fyra åren. Jag är självklart tacksam för det förtroende som medlemmarna och föreningen ger mig (och övriga styrelse) och jag ser fram emot en intressant säsong även 2020.

 

I Bjärreds IF spelar vi fotboll för att det är kul och jag tror att glädjen framförallt kommer när du känner utveckling. Även om vi är en förening som förmodligen aldrig kommer att spela i Allsvenskan tror vi det är möjligt för oss att bedriva en av Sveriges bästa fotbollsutbildningar med en attraktiv fotbollsresa för spelare, ledare, domare, föräldrar och samarbetspartners. Alla skall känna trygghet, glädje och utveckling och vi vill vara med och bidra till att utveckla morgondagens samhällsbärare, oavsett om de satsar på fotboll, näringsliv eller något annat.

 

Några viktiga händelser från 2019 var:

 

  • Sven Sjunnesson blev ny sport- och utvecklingschef
  • Våra ungdomar födda 2006 anordnade med bravur BIF-cupen med över 170 lag i dagarna fyra under Kristi Himmelsfärdshelgen
  • MFF sommarfotboll genomfördes för 5:e året i rad
  • Vårt seniorlag blev klara för division 4 även 2020, i år utan nervkittlande kvalspel
  • Våra U19 och U16 lag spelade fotboll på nationell nivå
  • Över 350 barn- och ungdomar spelade i våra lag födda mellan 2004-2012
  • 55 nya knattar började spela fotboll i vår yngsta årgång (födda 2013)
  • Vi tecknade 3-årsavtal med flera av våra största samarbetspartners
  • BIF-dagen genomfördes för andra året i rad i samband med seniorlagets första hemmamatch
  • Bjärreds IF genomförde / anordnade flera utbildningar för såväl ledare som domare

 Jag vill även ta chansen att blicka framåt mot 2020 med länkar till vidare information, nyheter och sista minuten julklappstips:


Ovan är bara ett axplock av allt som händer i Bjärreds IF. Jag vill redan nu passa på att tacka alla ledare, spelare, föräldrar, samarbetsparners, Lomma kommun, kollegorna i styrelsen samt vårt kansli. Utan er inget Bjärreds IF.

 

Alla är välkomna till årsmötet som hålls i klubblokalen onsdag den 26 februari, 2020, kl. 19.15.

 

God jul och gott nytt fotbollsår!

Johan Wiktor, ordförande - Bjärreds IF


7-manna fotboll för nyanlända och nybörjare
2019-12-15 15:15

Sedan några veckor tillbaks erbjuder Bjärreds IF i samarbete med Skåneboll nybörjare och nyanlända, som nått 7-manna nivå, fotboll i en egen träningsgrupp.  


Ayam som även tränar med vårt seniorlag kommer att vara ansvarig för träningarna och syftet med att skapa denna grupp är att spelarna i steg 1 skall få rätt verktyg för sin träning för att sedan i steg 2 slussas in och tillhöra sin egen åldersgrupp.


Detta ger även oss i Bjärreds IF en möjlighet att säkerställa att varje åldersgrupp har erforderligt antal ledare (målet är alltid att vara minst 1 ledare per 10 barn/ungdomar). 


Ayam kommer att ha sin Pappa Mohammed som hjälp och även stöttas av vår sport- och utvecklingschef Sven Sjunnesson. 


Kontakta vårt kansli för mer information och anmälan. 

MFF sommarfotboll i Bjärred 2020
2019-12-15 15:06
Vi har för sjätte året i rad fått förtroendet att anordna MFF sommarfotboll i Bjärred.

Campen går som vanligt av stapel under midsommarveckan - den 15-18 juni, 2020 - och vänder sig till pojkar/flickor födda 2005-2011.

Du tränar med dina kompisar i grupper om ca. 18-20 stycken och leds av MFF tränare samt assisterande tränare från Bjärreds IFs juniorlag.

Läs information om vad som ingår och hur du anmäler dig görs här
Ledare och spelare - köp ett årskort på Nordic Wellness
2019-12-15 14:58

Bjärreds IF är glada att kunna meddela att vi även 2020 har avtal med Nordic Wellness, Bjärreds lokala träningspartner och en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 184 gym i Sverige.


Alla våra ledare samt våra spelare fr.o.m. P06 och äldre har nu möjlighet att köpa eller förnya ett träningskort Sverige+ för endast 1500 kronor per år. Till detta kommer en kostnad för medlemskort hos Nordic Wellness (100-200kr, beroende på ålder).


Gör så här:

- Betala in 1500 kronor till Bjärreds IFs bankgiro 415-1858 och märk talongen med gymkort och namnet på den som ska ha kortet 

- Skicka sedan ett mejl till info@bjarredsif.se och meddela att ni satt in 1500kr, namnet på den som ska ha kortet samt dennes personnummer

- Kansliet gör sedan en sammanställning i slutet av varje månad och beställer därefter gymkort hos Nordic Wellness 

- Kortet hämtas på Nordic Wellness och vi meddelar er när det är klart för avhämtning

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P2013, 25/02 22:47 
P2010, 09/02 23:20 
Senior, 08/01 16:58 
MFF sommarfotboll i Bjärred 2020, 16/12 14:27 
NF Academy 2020, 15/12 16:42 
 
Våra sponsorer 2020