SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IF 90 år
Fotboll

Bli medlem i Bjärreds IF
BLI MEDLEM
90-års firandet fortsätter
2022-11-29 13:14
Ladda album (+25 bilder) >>

Lördagen den 26/11 fortsatte vårt jubileumsfirande för ledarna på Bjärreds Padel. Kvällen avslutades med en trevlig jubileumsbuffé.

 

Tack till våra sponsorer ICA Bjärred och Borgeby Fågel och Vilt som var med och bidrog till en trevlig kväll.

U19
2022-11-08 09:54

Vem kunde tro, i januari, att vi skulle stå här idag med en serieseger och ett träningsläger i Barcelona i ryggen?

I januari stod Stefan och Robban med 7 spelare från fjolårets U16 för att starta upp ett träningspass och Faik stod som ny tränare för U19 med 2 spelare. Vi bestämde oss därför för att träna tillsammans. Något som skulle visa sig vara ett väldigt bra beslut!

Vi fortsatta att träna tillsammans i en grupp samtidigt som vi började fundera på seriestarten; skulle vi ens få ihop ett lag till att spela i en serie?

Men med Faiks träningsupplägg och sitt sätt att leda laget, fick vi upp glädjen i gruppen och i april lagom till seriepremiären hade vi ett U19-lag. Efter några knackiga insatser i inledningen har laget hela tiden tagit kliv framåt. Spelet har bara blivit bättre och bättre precis som lagandan.

Att det här var ett lag som både vann matcher och hade kul spred sig och idag kan vi konstatera att de 9 spelarna i januari har blivit en trupp på 35 spelare!

Vi stod t ex utan målvakt i januari, idag har vi två duktiga målvakter. Under hösten har spelet verkligen lossnat på allvar och vi har dundrat in mål i serien på ett överlägset vis och kombinerat det med ett grymt försvarsspel (målskillnad 52-16!). Spelet räckte hela vägen och vi kunde till slut stå där som seriesegrare i Division 2 Herr Junior Västra. En fantastisk insats av killarna!

Tillbaka till Barcelona och träningslägret.

På första dagen på höstlovet åkte vi 4 ledare och 24 spelare till Sitges för att ha ett träningsläger. Förutom ett antal träningspass hann vi även med sightseeing i Barcelona och besök på Camp Nou. Helt underbart att få träna i 20-25 graders värme med ett härligt gäng. Det som var extra roligt var att få se hur bra den här gruppen fungerar tillsammans, både på och utanför planen. Man blev som ledare väldigt stolt när andra hotellgäster kom fram till oss för att kommentera hur trevliga och ordentliga killarna var.

Nu börjar vi planera för nästa säsong med nya krafter och vi ser fram emot nya minnen och segrar tillsammans.

Stort tack killar!

U19-ledarna

Årets Kommunmästerskap är över
2022-10-25 16:50

Fler bilder (+12) >>

Ett stort tack till alla spelare, domare, kiosk och grillpersonal från lag P2011 och publik för att ni gjorde vårt Kommunmästerskap och 90-årsfirande till en succé. Det bjöds på fint väder och fotboll när den är som bäst. Resultatet var väldigt jämnt men vi får gratulera GIF Nike till segern och de får därmed behålla vandringspokalen men nästa år tar vi dem😊

Välkomna till söndagens match!
2022-09-29 09:31
Med säkrat kontrakt för nästa år vill ni inte missa säsongsavslutningen mot Klippans FF. Det kommer bjudas på fotbollsgodis nu när inga viktiga poäng står på spel, lovar .
Om ni inte kan ta Er till Borgeby IP kan Ni ändå uppleva matchen, i TV-soffan dessutom, för endast 29:-
HUR: Ladda ner appen Min fotboll om ni inte redan har den. Inne i appen tryck ”Upptäck” nere i nederkant och sök sedan på Div 4 Skåne. Välj Nordvästra och ni kommer till matcherna, välj Bjärredsmatchen och starta streaming.  https://minfotboll.svenskfotboll.se/#/magazinegameview/855955
Forza Bjärreds IF!
Second hand fotboll i Bjärred-Borgeby
2022-09-15 13:35
Vi har startat upp en grupp på Facebook "Second hand fotboll i Bjärred-Borgeby" tillsammans med Borgeby FK där ni har möjlighet att sälja, byta, ge bort eller köpa BFK och BIF-kläder, skor eller annat relaterat till BIF, BFK och fotboll
 
Välkomna!
 
 
 
 
 
Erbjudande från Stadium
2022-09-12 18:39
 
Ulf Welander ny sport- och utvecklingschef i Bjärreds IF
2022-04-14 09:41

Ulf Welander kommer i sin roll som sportchef vara tränarnas tränare ute på plan och kommer finnas tillgänglig som bollplank till tränare och ledare. Sportchefens uppgift är att följa upp och kvalitetssäkra verksamheten samt ansvara för att verksamheten följer våra utbildningsplaner, värdegrunder samt riktlinjer.

 

Ulf kommer även arbeta som utvecklingschef där han får en ledande roll att driva den verksamhetsplan som årsmötet klubbat framåt. SvFF skriver på sin hemsida kring föreningsutveckling att en "framgångsrik förening är en lärande organisation som på alla nivåer präglas av kunskap, demokrati och delaktighet". 

 

Ulf har aldrig haft egna barn aktiva i Bjärreds IF men de senaste 6 åren har Ulf varit ledare i flera av de lag som nu är stommen i vårt A-lag. Ulf har lång erfarenhet av ledarskap och fotboll och har bland annat varit engagerad i MFF, dels som ledare och instruktör för olika lag samt delaktig i matchorganisationen på Eleda stadion när MFF spelar. 

 

Rollen som sport- och utvecklingschef är på 25% och Ulf kommer även 2022 fortsätta vara engagerad i styrelsens sportkommitté. 

 

Välkommen och lycka till! 

//Johan Wiktor - ordförande Bjärreds IF

 

Anmälan till MFF sommarfotboll i Bjärred är nu stängd
2022-03-29 12:47
 

Anmälan till MFF sommarfotboll är nu stängd på grund av att det är fullsatt.

 

Vill ni sätta er på reservlista så maila info@bjarredsif.se

med namn, klubb och födelseår.

 
Grattis Johan Fransson till priset "Årets Andersson"
2022-03-15 15:15

Vid årsmötet den 28 februari kom ett förslag från styrelsen att varje år kora årets ledare som valdes  att kallas för "Året Andersson".

 

Först ut är seniorernas lagledare och materialare Johan Fransson som fick mottaga priset " En middag för två" på Bella Napolli.

 

Johan har varit aktiv i Bjärreds IF i många år som ledare för P04 men är även domaransvarig i klubben och får ofta själv rycka in och döma. 

 

Han ställer alltid upp, även när vi har haft MFF Sommarfotboll så har han varit med och hjälpt till.

 

En föreningsmänniska ut i fingerspetsarna.

 

Bjärreds IF gratulerar Johan till årets utmärkelse "Årets Andersson"

 

 

 

 

Victor gjorde det igen!
2022-02-18 09:33
Grattis Victor!

För andra året i rad lyckades Victor i P2013 sälja flest lotter till uppesittarkvällen. Han imponerade stort med att sälja Bingolotter för hela 17 400 kr vilket motsvarar 174 enkla Bingolotter. Ingen var ens i närheten av antal sålda lotter och han vinner därmed den individuella tävlingen. Igår var han på IP och tog emot sitt pris, ett presentkort på Stadium för sin fantastiska försäljning. 

 

JÄTTESTORT GRATTIS VICTOR!

 

I lagtävlingen var det även detta året U16 (numera U19) som tog hem vinsten och får därmed 70% av lagets intjäning till sin lagkassa. 

 

STORT GRATTIS!

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U19, 08/11 10:24 
P10 , 25/10 08:27 
Träningsschema, 06/10 16:43 
Träningsschema, 12/09 13:55 
 
Stöd Bjärreds IF
Våra sponsorer 2022