SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IF
Fotboll

Knattefotbollsskolan för P/F födda 2018

 

 

Välkommen till Bjärreds IF:s & Borgeby FK:s Knatteskola 2023

 

Alla pojkar och flickor i Bjärred och Borgeby som är födda 2018 är välkomna till vår gemensamma fotbollsskola!

 

Start: söndagen den 7 maj 2023, kl. 16:00-17:00

Plats: Borgebys IP, gräsplan D. 

Tid: söndagar mellan den 7/5–18/6 kl. 16.00-17.00

Kostnad: 400kr i medlemsavgift + 500kr per termin i träningsavgift som betalas via avisering senast 21 maj.

Anmälan: vill vi ha senast den 17 april 2023, se nedan

 

 

För anmälan av ditt barn till knatteskola 2023:

Gå in på hemsidan för antingen BIF eller BFK (www.bjarredsif.se eller www.borgebyfk.se) och klicka på ungdom sedan P/F 5. Fyll i formuläret och skicka in det till oss senast den 17 april 2023. 

 

För att anmäla spelare klicka här

 

För att anmäla er som ledare klicka här

 

Bra att ha med till varje träning är:

  • Vattenflaska och benskydd

 

Hjälp från några föräldrar behövs

Vid första träningen kommer några ledare från BIF och BFK att vara med samt en representant från vår sportkommitté med stöd, planering, tips & råd, därefter är det meningen att ni föräldrar tar över. Fotbollen bygger på ideellt engagemang av föräldrar så redan andra träningen är det upp till er om fotbollsskolan kan fortsätta. Till det krävs det minst en förälder/ledare per grupp om 10 spelare. De föräldrar som kan tänka sig att ställa upp som ledare går in och anmäler sig på samma formulär som ert barn men kryssar i rutan ledare. Som ledare får du stöd och utbildningen av oss. Initialt genom vår interna utbildningsplan, därefter enligt SvFF:s tränarutbildning, BFK och BIF står för kostnaden. Övningarna för de första terminerna ligger klara till första träningen och följer föreningarnas spelarutbildningsplan. Till att börja med är det fokus på lek och att lära känna varandra, och bollen. Visst är det positivt om du har spelat fotboll, men har du inte det är det inget hinder. Som ledare i denna ålder är det viktigare att du är positiv och entusiastisk.

Har ni några frågor är ni välkommen att skicka e-post till info@bjarredsif.se. Ställer ni upp så kontaktar vi er innan uppstart.

 

Vi behöver er hjälp för att kunna genomföra knatteskolan.

 

Hälsningar

BJÄRREDS IF och BORGEBY FK

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Stöd Bjärreds IF
Våra sponsorer 2023