MFF sommarfotboll i Bjärred

MFF Sommarfotboll 2021 i Bjärred
2021-02-24 13:27

Sommarfotbollen har blivit en viktig del av MFF i samhällets verksamhet och sommaren 2021 kör vi åter sommarfotboll i Bjärred för pojkar/flickor födda 2006-2012. Du tränar med duktiga kompisar och du leds av MFF:s ungdomstränare samt assisterande tränare från BIFs juniorlag.

Tid: 09.00-15.00

Datum: 21-24 juni

Kostnad: 1850 kr

Följande ingår:

·        Fyra dagars träning med MFF:s instruktörer

·        Mat under dagarna

·        Boll

·        T-shirt

·        Shorts

·        Strumpor

·        Vattenflaska

·        2 matchbiljetter till en av MFF utvald match

·        Gymnastikpåse

Efter att du fyllt i formuläret i länken nedan skickas ett e-postmeddelande med all info som krävs för att betala för sommarfotbollen 2021.

Anmäl dig här:

·        Din anmälan är inte aktiv förrän betalningen är gjord.

·        Gruppindelningarna sker efter ålder (i största möjliga mån) och eftersom vi också värnar om det                 sociala värdet, avser vi också att dessa indelningar kvarstår veckan ut.

·        Har du frågor kontaktar du MFF på sommarakademin@mff.se

Återbetalningsgaranti på hela beloppet t.o.m. den 1 juni