MFF sommarfotboll i Bjärred

MFF genomför sommarfotbollen
2020-05-27 10:27
MFF GENOMFÖR SOMMARFOTBOLLEN & SOMMARAKADEMIN SOM PLANERAT

Malmö FF:s populära sommarfotboll blir av som planerat 2020. Föreningen har tagit fram tydliga riktlinjer för att undvika smittspridning i samband med fotbollen.

Sommarfotbollen är ett uppskattat inslag bland barn och ungdomar och ett populärt sommarnöje för många fotbollsspelare. Malmö FF har tagit beslutet att sommarfotbollen och sommarakademin 2020 ska genomföras som planerat, men med restriktioner för att undvika smittspridning.

Enligt Folkhälsomyndigheten är det viktigt att barn och ungdomar fortsätter att röra på sig. Myndigheten skriver även att risken för smittspridning inom barn- och ungdomsidrotten är liten under förutsättning att myndighetens råd följs i övrigt.

Malmö FF har därför tagit fram tydliga riktlinjer och förhållningsregler för de ungdomar som deltar på klubbens sommarfotboll.

– Våra samarbetsklubbar är positiva till den här lösningen och vi märker att det finns ett stort intresse för vår sommarfotboll. För ungdomarna är det här en av sommarens höjdpunkter och vi känner att det är viktigt att erbjuda det här i rådande situation. Naturligtvis med tydliga direktiv baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Per Ågren, sportchef MFF Ungdom.

• All verksamhet och aktivitet sker utomhus.
  • Träningsgrupperna kommer att bestå av max 20 deltagare och max tre grupper per plan.
  • Första dagen tränar deltagarna i sina privata kläder. Från och med dag två kommer man i de MFF-kläder som delats ut under första dagen. Inget ombyte sker på plats.
  • Toaletter och handfat är tillgängliga för alla. Obligatoriskt att tvätta och sprita händerna innan och efter lunch. Lunch intas utomhus.
  • Ingen publik på eller runt arenan. Förälder och anhörig ombeds att inte närvara mer än vid lämning och hämtning.
  • Ingen större gruppbild kommer att tas. Istället kan det bli aktuellt med ”camp-bilder” i mindre grupper.
  • Inga A-lagsspelare från Malmö FF kommer att skriva autografer under sommarens camper.
  • Samtliga tränare är lokala och antingen verksamma i Malmö FF:s ungdomsverksamhet eller skolakademi.
AVBOKNINGSREGLER

Fram till och med den 1 juni återbetalas hela anmälningsavgiften. Avbokning görs via mejl till sommarfotboll@mff.se.
Efter den 1 juni återbetalas halva anmälningsavgiften till och med en vecka innan lägret.
Hela avgiften betalas tillbaka vid läkarintyg fram till start av lägret.

LJUNGBY FLYTTAS

På grund av restiden för våra tränare flyttas sommarfotbollen i Ljungby till höstlovet 2020.

Sommarakademin på Eleda Stadion är fullbokad.
Sommarfotbollen i Bjärred respektive Skanör är också fullbokade. Enstaka platser finns kvar på resterande sommarläger.

MFF sommarfotboll 2020
2019-12-16 14:27

Sommarfotbollen har blivit en viktig del av MFF i samhällets verksamhet och sommaren 2020 kör vi åter sommarfotboll i Bjärred för pojkar/flickor födda 2005-2011. Du tränar med duktiga kompisar och du leds av MFF:s ungdomstränare samt assisterande tränare från BIFs juniorlag.

Tid: 09.00-15.00

Datum: 15-18 juni

Kostnad: 1850 kr

Följande ingår:

·        Fyra dagars träning med MFF:s instruktörer

·        Mat under dagarna

·        Boll

·        T-shirt

·        Shorts

·        Strumpor

·        Vattenflaska

·        2 matchbiljetter till en av MFF utvald match

·        Gymnastikpåse

Efter att du fyllt i formuläret i länken nedan skickas ett e-postmeddelande med all info som krävs för att betala för sommarfotbollen 2020.

Anmäl dig här:

·        Din anmälan är inte aktiv förrän betalningen är gjord.

·        Gruppindelningarna sker efter ålder (i största möjliga mån) och eftersom vi också värnar om det sociala värdet, avser vi också att dessa indelningar kvarstår veckan ut.

·        Har du frågor kontaktar du MFF på sommarakademin@mff.se

Nytt:  Återbetalningsgaranti på hela beloppet t.o.m. den 1 juni