Bjärreds IF
Fotboll

Runes morgon och Gullers pånyttfödd!!!!!
2020-09-18 08:52
Domaren blåser igång, det syns tidigt att Bjärred vill styra matchen. Bjuvstorp försöker initialt spela bollen på marken men ett högt presspel från Bjärred gör det svårt för Bjuvstorp. I minut 13 jobbar Tim F stenhårt tillbaka en förlorad boll som sedan Gullers kan spela fram till Rune på djupet. Rune är som vanligt kylig i friläget och placerar in 1-0. 7 minuter senare drar Eleganten snyggt förbi några spelare och passar återigen fram Rune. Rune visar klass och “Messichippar” bollen förbi målvakten. 2-0 var ett faktum och blev också resultatet till halvtid.

Bjärred var fast beslutna att inte låta detta bli en spännande match. 10 minuter in på andra halvlek får John bollen på mittfältet och slår en långboll över försvarslinjen, Gullers visar mod och blir nerknuffad i duellen. Straff till Bjärred och Rune kliver fram för att fullborda sitt hattrick. Återigen gör Rune inga misstag och 3-0 till Bjärred.
Efter det tredje målet fanns det inte mycket att snacka om, Bjärred fortsatte att trycka på. Efter en duell dimper bollen ner framför Gullers som slår till på halvvolley. Bollen ser ut att gå över men istället får den en magisk dykning neråt. Otroligt kul för Gullers att äntligen få göra mål och det kan vara säsongens näst snyggaste mål hittills.
Sista målet skulle Tim F få sätta dit och det gjorde han med stil. Han får en boll på djupet som han drämmer till. Rykten går att han siktade nere i det bortre hörnet, men resultatet blev raka motsatsen. 5-0 blev slutresultatet, skönt med en komfortabel seger!
Skönt att kunna bjuda gamla spelare som Hamid, Fredde, Tobbe J och Robin på denna söndagskaramell.

Extremt roligt att Oskar Jönsson går in och tar kaptensbindeln med stil.