SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IF
Fotboll
U19

Bjärreds IF P04
Bjärreds IF U19 har idag drygt 30 aktiva spelare.
 
Vi tränar 3 ggr i veckan på vår fina anläggning Borgeby IP. För närvarande spelar vi i Herr junior div. 2.
 
Är du intresserad att komma på en provträning kan du höra av dig till  vår huvudtränare Faik Zogaj tel. 0707-58 57 15 faik_zogaj@hotmail.com
 
Faik har erfarenhet som tränare för pojkar 13-18 år och har tidigare varit ansvarig instruktör och spelarutbildare för pojkar 13 inom Blekinge FF (motsvarande Skånelaget) och parallellt på Kallingeskolan där Faik arbetat dels som elevstödjare, dels som fotbollstränare. Det senare har inneburit att tillsammans med en annan instruktör från Blekinge FF utveckla och utbilda elever med fokus på och hjälp av fotboll. 
U19
2022-11-08 10:24

Vem kunde tro, i januari, att vi skulle stå här idag med en serieseger och ett träningsläger i Barcelona i ryggen?

I januari stod Stefan och Robban med 7 spelare från fjolårets U16 för att starta upp ett träningspass och Faik stod som ny tränare för U19 med 2 spelare. Vi bestämde oss därför för att träna tillsammans. Något som skulle visa sig vara ett väldigt bra beslut!

Vi fortsatta att träna tillsammans i en grupp samtidigt som vi började fundera på seriestarten; skulle vi ens få ihop ett lag till att spela i en serie?

Men med Faiks träningsupplägg och sitt sätt att leda laget, fick vi upp glädjen i gruppen och i april lagom till seriepremiären hade vi ett U19-lag. Efter några knackiga insatser i inledningen har laget hela tiden tagit kliv framåt. Spelet har bara blivit bättre och bättre precis som lagandan.

Att det här var ett lag som både vann matcher och hade kul spred sig och idag kan vi konstatera att de 9 spelarna i januari har blivit en trupp på 35 spelare!

Vi stod t ex utan målvakt i januari, idag har vi två duktiga målvakter. Under hösten har spelet verkligen lossnat på allvar och vi har dundrat in mål i serien på ett överlägset vis och kombinerat det med ett grymt försvarsspel (målskillnad 52-16!). Spelet räckte hela vägen och vi kunde till slut stå där som seriesegrare i Division 2 Herr Junior Västra. En fantastisk insats av killarna!

Tillbaka till Barcelona och träningslägret.

På första dagen på höstlovet åkte vi 4 ledare och 24 spelare till Sitges för att ha ett träningsläger. Förutom ett antal träningspass hann vi även med sightseeing i Barcelona och besök på Camp Nou. Helt underbart att få träna i 20-25 graders värme med ett härligt gäng. Det som var extra roligt var att få se hur bra den här gruppen fungerar tillsammans, både på och utanför planen. Man blev som ledare väldigt stolt när andra hotellgäster kom fram till oss för att kommentera hur trevliga och ordentliga killarna var.

Nu börjar vi planera för nästa säsong med nya krafter och vi ser fram emot nya minnen och segrar tillsammans.

Stort tack killar!

U19-ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Stöd Bjärreds IF
Våra sponsorer 2024