SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IF
Fotboll

Bli medlem i Bjärreds IF
BLI MEDLEM
Bjärreds IF och Borgeby FK i nytt samarbete En inkluderande och jämställd idrott för alla i Bjärred
2023-12-08 12:00

 

Idag har Borgeby FK och Bjärreds IF tagit ett steg mot en mer inkluderande och jämställd idrott i Bjärred genom nytt samarbetsavtal.

 

-Samarbetet har flera praktiska, administrativa och ekonomiska fördelar för båda föreningarna. Ett fördjupat samarbete gynnar idrotten i Bjärred och i förlängningen samhället, säger Johan Wiktor, ordförande i BIF.

 

- Samarbetet är medlemmarnas vilja. Det ligger i linje med idrottsrörelsens övergripande strategiska mål om en jämställd idrott och att alla oavsett kön, ålder, bakgrund eller andra förutsättningar känner sig välkomna och ges lika möjligheter att utöva och leda idrott, säger Henrik Hassel, kassör i BFK.

 

Samarbetsavtalet omfattar dels områden som föreningarna redan idag arbetar tillsammans med, t.ex. kansli tjänster, kioskverksamhet och domar tillsättning, dels etableringen av en gemensam styrgrupp som får till uppgift att se till så att samarbetet fördjupas i olika delar. Det handlar både administration och den sportsliga verksamheten.

 

Föreningarna ser avtalet som ett viktigt steg mot en gemensam fotbollsförening i Bjärred.

 

Frågor om samarbetet besvaras av:

 

Alexander Krüger (styrelseledamot BIF)
kruger.alexander87@gmail.com
0702637504

Jerker Sandström (styrelseledamot BFK)
jerker.sandstrom@gmail.com
0702682560

Julklappsbonanza
2023-12-06 17:01
 
Gustaf Westström - fostrad i Bjärreds IF klar för Landskrona BoIS
2023-12-01 07:57

Vi i Bjärreds IF vill gratulera Gustaf Westström till A-lagskontraktet med Landskrona BoIS.  

 

Gustaf startade som knatte i laget födda 2004 och stannade kvar i Bjärred till han spelade nationell serie med U17-laget. Därefter blev det en sväng till akademin i Jönköping Södra innan han vände söderut till Landskrona.  

 

Vi är glada att du får ta ett  nästa steg i din utveckling och önskar dig all lycka till Gustaf!  

 

Mer information i bifogad artikel.  

 

Johan Wiktor - ordförande 

Ulf Welander - sportchef 

 

Läs mer här

Gräsroten Svenska Spel
2023-11-28 12:52

Svenska Spel driver sedan ett par år tillbaka en satsning som kallas för ”Gräsroten”. Där har man avsatt totalt 50 miljoner kronor/år som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som kan vara med och bestämma till vilka föreningar som pengarna ska gå.

 

Att registrera Bjärreds IF till dina spel är helt kostnadsfritt. Allt som behövs är ett kostnadsfritt Spelkort, som du ordnar hos ditt spelombud, eller ett spelkonto hos Svenska Spel. Därefter kan alla som spelar hos Svenska Spel vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas. När du har registrerat ditt Spelkort eller spelkonto på Bjärreds IF får klubben poäng varje gång som du spelar hos Svenska Spel vilket i slutändan innebär att vår ungdomsverksamhet och våra ungdomar får ta del av pengarna som delas ut.

 

Vi tackar alla som bidragit till att vi i år fick in 18 352 kr till vår ungdomsverksamhet.

 

För mer information besök Gräsroten på Svenska Spel genom att klicka här!

Årets ledarträff - ett lyckat koncept
2023-11-13 10:39

Lördagens ledarträff med Padel och korvgrillning är över för den här gången.

Tack till alla ledare som var med och Ett Stort GRATTIS till segraren Hans-Henrik Helldahl efter 2,5 timmars spel.

Vi vill också tacka våra sponsorer Action &Trend, Bjärreds Padel och Borgeby Fågel & Vilt för alla fina priser de skänkte.

Seger i helgens eSkånebollen
2023-11-13 09:24

P2011 hade två lag med i säsongens första eSkånebollen (lördagen den 11 november) på Lomma IP och vilket resultat det blev.

 

Det ena laget (det med 2 killar) tog sig obesegrade genom gruppspelet men åkte ut i kvartsfinalen på straffar. 

 

Det andra laget från P2011 vann hela sin klass (6-12 år) och fick lyfta pokalen. 

 

Stort GRATTIS killar!

Årets BIFcup 2023 blev en succé.
2023-05-24 14:53

Bjärreds IF vill tacka det positiva, glada arrangörsgänget P2010, alla föräldrar som ställde upp och gjorde en fantastisk insats samt våra duktiga domare, sponsorer och utställare som bidrog till vår succé. Under fyra soliga, varma dagar fick vi bl.a. uppleva många fina fotbollsmatcher, glada miner, härlig stämning och besök av vår hedersmedlem Sigge och hans son Lars.

 

Nu väntar tre månaders vila, sedan är det dags att börja förbereda BIFcupen 2024.

 

Än en gång ett STORT TACK till alla inblandade för er medverkan, utan er hade vi inte kunnat genomföra vår viktiga BIFcup!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Stöd Bjärreds IF
Våra sponsorer 2023