SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IF 90 år
Fotboll

Bli medlem i Bjärreds IF
BLI MEDLEM
Påminnelse
2022-09-16 18:07

Matchen imorgon mot Hyllinge kommer livestreamas!! 

Du hittar streamen i Min Fotboll appen

Second hand fotboll i Bjärred-Borgeby
2022-09-15 13:35
Vi har startat upp en grupp på Facebook "Second hand fotboll i Bjärred-Borgeby" tillsammans med Borgeby FK där ni har möjlighet att sälja, byta, ge bort eller köpa BFK och BIF-kläder, skor eller annat relaterat till BIF, BFK och fotboll
 
Välkomna!
 
 
 
 
 
Missa inte lördagens spännande match
2022-09-14 19:44

Matchen kommer att livestreamas.

Erbjudande från Stadium
2022-09-12 18:39
 
Premiär för livestreaming av lördagens match mot IK Wormo
2022-08-26 15:53

Sedan i våras har vi på både A-planen och på Nya konstgräset installerat kameror för bla livestreaming men även för att kunna använda inspelade matcher och träningar i utbildningssyfte och analys.

Det är likadana kameror som sitter på alla Allsvenskan- och Superettanarenor.

Imorgon den 27/8 kl 13:00 kommer vi att Livestreama matchen mot IK Wormo. Ni kan se den via appen ”Min Fotboll” som laddas ner från Appstore eller Google Play. Matchen imorgon kostar 29:- och ni startar och betalar i appen.

Så har ni inte möjlighet att besöka Borgeby IP har ni nu chansen att se matchen ändå 😊, Korv och hamburgare får ni dock fixa själva. Bjärreds IF rekommenderar Borgeby Fågel & Vilt

Ulf Welander ny sport- och utvecklingschef i Bjärreds IF
2022-04-14 09:41

Ulf Welander kommer i sin roll som sportchef vara tränarnas tränare ute på plan och kommer finnas tillgänglig som bollplank till tränare och ledare. Sportchefens uppgift är att följa upp och kvalitetssäkra verksamheten samt ansvara för att verksamheten följer våra utbildningsplaner, värdegrunder samt riktlinjer.

 

Ulf kommer även arbeta som utvecklingschef där han får en ledande roll att driva den verksamhetsplan som årsmötet klubbat framåt. SvFF skriver på sin hemsida kring föreningsutveckling att en "framgångsrik förening är en lärande organisation som på alla nivåer präglas av kunskap, demokrati och delaktighet". 

 

Ulf har aldrig haft egna barn aktiva i Bjärreds IF men de senaste 6 åren har Ulf varit ledare i flera av de lag som nu är stommen i vårt A-lag. Ulf har lång erfarenhet av ledarskap och fotboll och har bland annat varit engagerad i MFF, dels som ledare och instruktör för olika lag samt delaktig i matchorganisationen på Eleda stadion när MFF spelar. 

 

Rollen som sport- och utvecklingschef är på 25% och Ulf kommer även 2022 fortsätta vara engagerad i styrelsens sportkommitté. 

 

Välkommen och lycka till! 

//Johan Wiktor - ordförande Bjärreds IF

 

Anmälan till MFF sommarfotboll i Bjärred är nu stängd
2022-03-29 12:47
 

Anmälan till MFF sommarfotboll är nu stängd på grund av att det är fullsatt.

 

Vill ni sätta er på reservlista så maila info@bjarredsif.se

med namn, klubb och födelseår.

 
Grattis Johan Fransson till priset "Årets Andersson"
2022-03-15 15:15

Vid årsmötet den 28 februari kom ett förslag från styrelsen att varje år kora årets ledare som valdes  att kallas för "Året Andersson".

 

Först ut är seniorernas lagledare och materialare Johan Fransson som fick mottaga priset " En middag för två" på Bella Napolli.

 

Johan har varit aktiv i Bjärreds IF i många år som ledare för P04 men är även domaransvarig i klubben och får ofta själv rycka in och döma. 

 

Han ställer alltid upp, även när vi har haft MFF Sommarfotboll så har han varit med och hjälpt till.

 

En föreningsmänniska ut i fingerspetsarna.

 

Bjärreds IF gratulerar Johan till årets utmärkelse "Årets Andersson"

 

 

 

 

Victor gjorde det igen!
2022-02-18 09:33
Grattis Victor!

För andra året i rad lyckades Victor i P2013 sälja flest lotter till uppesittarkvällen. Han imponerade stort med att sälja Bingolotter för hela 17 400 kr vilket motsvarar 174 enkla Bingolotter. Ingen var ens i närheten av antal sålda lotter och han vinner därmed den individuella tävlingen. Igår var han på IP och tog emot sitt pris, ett presentkort på Stadium för sin fantastiska försäljning. 

 

JÄTTESTORT GRATTIS VICTOR!

 

I lagtävlingen var det även detta året U16 (numera U19) som tog hem vinsten och får därmed 70% av lagets intjäning till sin lagkassa. 

 

STORT GRATTIS!

 

 

MFF Sommarfotboll i samarbete med Bjärreds IF 2022
2022-02-15 13:32

Anmälan är nu öppen till årets MFF Sommarfotboll som arrangeras för åttonde året i samarbete med Bjärreds IF på Borgeby IP, Bjärred.

 

Sommarfotbollen har blivit en viktig del av MFF i samhällets verksamhet och sommaren 2022 kör vi igen för pojkar/flickor födda 2007-2013. Du delas in i lag om 20 spelare som tränar med duktiga kompisar och leds av MFF:s ungdomstränare som har hjälp från BIF´s juniortrupp.

 

Fotbollsskolan varar i fyra dagar 20-23 juni 2022 mellan kl. 09.00-15.00 samtliga dagar.

 

Pris: 1 850:-/deltagare

 

Vad ingår: 

 

- 4 dagars fotbollsträning med kvalificerade instruktörer från MFF

- Lunch med tillhörande dryck och två mellanmål samtliga dagar

- Träningsutrustning bestående av tröja, shorts och strumpor samt vattenflaska i en praktisk gympapåse

- Utöver detta ingår en fotboll och 2 biljetter till en MFF-match under hösten 2022.

 

För att komma till anmälan klicka HÄR

 

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Stöd Bjärreds IF
Våra sponsorer 2022