EN ENKLARE VARDAG FÖR DIG SOM MEDLEM
1 januari 2020 digitaliserar vi vår verksamhet och tar nästa steg! EN MEDLEMSSERVICE I VÄRLDSKLASS!
Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det! Nu börjar vi använda Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.
För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du dessutom tillgång till en oas av smarta funktioner i MedlemsAppen! Ladda ner appen idag!
En administrationsavgift mellan 39 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen!
Nu tar vi nästa steg och är med och driver utvecklingen av Föreningssverige!
DIGITAL BETALNING Nya digitala betalningsmetoder – Kortbetalning – Fakturabetalning – Delbetalning
BOKNINGSFUNKTION Direktbokning för dig som medlem på föreningens bokningssida.
Du kan också prenumerera på grupper som är fullbokade.
MEDLEMSAPP Exempel på funktioner som förenklar idrottsvardagen. Digitalt medlemskort direkt i telefonen – aldrig mer bortglömt i en väska. Samla föreningskalendern i appen och svara på kallelser. Samåkningsfunktion för körningar. Utskick och föreningens nyheter direkt i appen – missa aldrig något viktigt igen. Se status på fakturor och betala direkt i appen via digitala betalningsmetoder. Följ din utveckling direkt i appen med utmärkelser, t.ex simmärken. Kontaktuppgifter till lagkamraterna – löser problemen direkt. Matchresultat och referat gör det enkelt att få full koll på det du missat. Närvarostatistik – följ upp hur många aktiviteter du har närvarat på. Och mycket, mycket mer!
Medlemsavgifter 2020

Medlemsavgift, anläggnings- och träningsavgift 2020

1.1    Inledning

Bjärreds IF är en medlemsförening som bildades 1932. Föreningens beslutande organ är årsmötet, extra årsmöte och styrelsen. Årsmötet väljer styrelsen som skall representera medlemmarna. Styrelsen har bland annat till uppdrag att skapa ekonomiska förutsättningar.

För att kunna representera Bjärreds IF ska medlems-, anläggnings- och träningsavgift erläggas. Dessa har sista betalningsdag 31 mars, 2020.

1.2    Medlemsavgifter

Medlemsavgift 400 kr

• Både aktiva och inaktiva betalar medlemsavgift - spelare, tränare, ledare, anställda, styrelsen m fl.

• Medlemskapet gäller för Bjärreds IF

• Youngboys betalar endast medlemsavgiften

1.3    Anläggnings- och träningsavgift

Anläggnings- och träningsavgiften för de olika ålderskullarna är följande:

• 6 år (födda 2013), fotbollsskolan (knattefotbollen) 400 kr per termin

• 7-8 år, 1100 kr

• 9-12 år, 1400 kr

• 13-14 år, 1500 kr

• 15+ år, 1600 kr

Nya spelare som börjar efter 1/7 betalar full medlemsavgift och halv anläggnings- och träningsavgiften för innevarande år.

Åldersgruppen meddelar nya spelare att registrera sig på klubbens hemsida, så föreningen kan skicka fakturor via systemet Sportadmin.

Provspel utan avgift tillåts under den s.k. frimånaden 15/11-15/12 eller upp till 3 träningspass under säsongen.

I korthet, vad ingår:

• Rabatt på Stadium, Nova, Lund

• Gratis entré till seniorlagets hemmamatcher

• Kansli, planbokning, domartillsättning (ungdom) övrig kansliadministration

• Tränare och ledare*

• Kontinuerlig utbildning för tränare, ledare och ungdoms domare

• Klubb och spelarförsäkring (Folksam)

• Plan- och hallhyra

• Licenser och spelarlegitimationer

• Träningsmaterial såsom bollar, koner, västar, stegar

• Avgifter för seriespel och DM

• Kostnad för domare vid seriespel och träningsmatcher

• Trådlöst nätverk i klubblokalen

*Våra ungdomstränare är ideella ledare. Antalet ungdomar per ålderskull kan begränsas om inte tillräckligt många föräldrar ställer upp som ledare.