SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds IF
Fotboll
P 8 (2015)

Bli medlem i Bjärreds IF
BLI MEDLEM
Pojkar 2015

Välkommen lagsidan för pojkar 2015. Här hittar ni information om vårt lag och lagets träningar, matcher och andra aktiviteter.

Möllevallscupen i Skanör
2023-08-15 12:15

I söndags var det dags för sista cupen för sommaren. Den här gången i ett soligt Skanör mitt i Flommens naturreservat. Tre lag ställde upp och det blev totalt tolv matcher med mycket spelglädje och kämpande. Mellan matcherna fanns det mycket tid för skoj, lek och hejande på kompisarna.

Det var särskilt glädjande att se killarnas fina kamratskap och vilka fina repersentanter era barn är för vår förening!

 

Nu återgår vi till seriespel där vi har fem lag representerade och träningar har vi som vanligt 17:30 på måndagar och onsdagar.

 

Vi ses på planen!
/Ledarna

Eskilscupen – En spännade dag i Helsingborg
2023-08-08 16:21

I lördags representerades P-8 av två taggade lag som fick spela Eskilscupen på anrika Olympia(!). En välorganiserad cup där killarna fick spela mot lag från nordvästra Skåne som vi inte annars brukar möta. Det blev tre bra och tuffa matcher var med hårt kämpande killar, mycket skratt, bra lärdomar och fina minnen.
För oss ledare var det extra roligt att se hur killarna ständigt utvecklas, tar åt sig det de lär sig på träningarna och tar med sig det när vi spelar match.
Stort tack till alla föräldrar på plats som bidrog med en strålande hejarklack!

Vi ledare är oerhört stolta över hur killarna spelade och representerade BIF!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Stöd Bjärreds IF
Våra sponsorer 2023